sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

storms don't last forever

 • 29.01.2015, 12:02

Jada, jeg vet jeg ofte tar opp temaet vær her inne, men spessielt vi nordlendinger er vell kansje over middels opptatt av dette temaet. Idag har det klikket fullstendig i Narvik, takene blåser av hus, busser står i grøftene, og det flyr søppeldunker veggimellom. Det er skikkelig storm utenfor veggene, og det betyr at Bodøturen blir utsatt til imorgen. Veier er stengt og ferger er innstilit så det ser ikke ut som om vi kommer oss noen vei om vi så hadde prøvd. Kjedelig, men vi krysser fingrene for at det har roet seg til imorgen tidlig, slik at vi kan reise da.

Jeg har brukt morgenen på å bake pizzasnurrer, egentlig fordi L skulle få en kjapp lunch før vi dro, men siden det nå er utsatt så får det bli pizzasnurrer til middag istede. Det må iallefall være 10 år siden jeg laget dette sist, og jeg hadde helt glemt av hvor enkelt og ikke minst kjapt det egentlig er! Ha en enkel salat på siden så har du et litt mer fullverdig måltid.Nå vet jeg sannelig ikke hva jeg skal finne på utover dagen. Luksusproblem I know. Mulig jeg får sjekke Popcorntime etter en ny serie å se på, og bare prøve å kose meg inne i uværet. Satse på at strømmen ikke går, og at taket holder!

 

3 kommentarer

Cecilia Catharina

29.01.2015 kl.12:05

Så utrolig gode de ser ut! Nå ble jeg virkelig sulten!

Ha en super dag videre :D

Silje Edvardsen

29.01.2015 kl.15:20

Typisk! Men ikke no vits å legg ut på tur idag! Får håp dokker ikke blås bort;) her e det ikke blitt så ille.. Enda :p

Sofie Olea Grav Hartvigsen

29.01.2015 kl.17:22

Silje Edvardsen: Ja veldig typisk! Nu har det heldigvis roa seg veldig, håpa dåkk slepp unna! <3

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits