sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Welcome February!

 • 08.02.2015, 11:52

Velkommen februar! Haha, dette innlegget var bare en uke forsinket... Har du det bra i februar? Denne måneden har for min del startet helt fantastisk.

Som jeg har nevnt var vi i Bodø sist helg, og åpnet februar måned med Super Bowl. Fantastisk gøy, god stemning og definitivt en SB som jeg kommer til å huske lenge. Vi feiret den på Smith´s, Bodøs nye sportsbar. Vi snakker knallfint lokale, chicken wæængs, øl og storskjerm. Det eneste som dro ned var at vi fikk ikke sett en eneste amerikansk reklame, ja jeg vet det høres helt dust ut, men reklamene er en svær del av SB sirkuset. Men, all inn all en bra måte å starte februar på!

Mandagen reiste vi hjem til Narvik, og siden har uken gått slag i slag med jobb og hverdag. Et lite lyspunkt, eller stryk lite, et STORT lyspunkt var at jeg fikk besøk på fredag! Therese kom bussende fra Tromsø, og skal være her hele helgen. Vi har jo vært megauheldig med været, selv om Ole ikke gjorde seg så veldig vanskelig i Narvik. Nevertheless, så var gårsdagen innedag. Vi handlet inn rødvin, godteri og mat, og laget hjemmelagde Hamburgere, med hjemmelaget brød, "pomfri", hele pakken. Superdigg, super hyggelig, og godt for kroppen å bare roe helt ned etter en noe hektisk uke.

Nå som Ole har forlatt oss, så tenker jeg vi skal våge oss utfor døren idag. Vi slapp unna de sterkeste vindkastene, og beholdt strømmen, men opplevde mye snø og tette byger. ingenting å klage over når man leser hvordan det står til hjemme i Lofoten. Mamma feirer blandt annet morsdagen strømløs idag, og har vært fri for strøm siden i går ettermiddag. Her krysses fingrene for at strømmen snart kommer tilbake, og at skadene er mindre enn man har forventet.

Siden kameraet også har fått hvile den siste uken, så legger jeg med noen snaps fra uken som har gått! Og så gjenstår det vell bare å si god morsdag til alle fantastiske mødre der ute, gi de en stor klem og masse ros for den fantastiske jobben de gjør! Mucho love ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits