sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Let's go to

 • 12.02.2015, 13:43

Da har vi bestilt oss tur til Amsterdam! Jeg nevnte da vi var i Bodø at vi skulle sette oss ned å bestille tur til en storby. Planen var egentlig Dublin sammen med familien til L, men den turen valgte vi å utsette da prisene hadde steget. Så siden vi begge to har fri, og Amsterdambilettene var litt mer prisgunstige valgte vi å bestille den turen i stede. Jeg har vært i Amsterdam før, men det begynner å bli veldig mange år siden. Den gangen var jeg sammen med min familie, og jeg var vell rundt 16 tror jeg? Amsterdam er jo på mange måter en rar by. Sexshops og coffeeshops er ikke akkurat hverdagskost for en nordmann, men byen har veldig mye mer å by på enn bare det!

Bilder hentet fra Pinterest

Vi reiser i slutten av April, så jeg håper på varme vårtemperaturer, utepils og mye kult å se på! Jeg har allerede startet å google rundt etter restauranter, museer, og andre attraksjoner en bør få med seg i Amsterdam. Har du noen tips til hva vi bør gjøre når vi er der så er det bare å legge igjen i kommentarfeltet! :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits