sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Valentine's day

 • 14.02.2015, 10:45God morgen, god lørdag og god valentinesdag! Er det innafor å si god valetinesdag egentlig? Litt usikker der, men la gå. Dette er absolutt kontrastens helg, med fredag den 13 igår og selve kjærlighetsdagen idag. Jeg tar som regel begge dagene med knusende ro.

L fikk sin valentinesgave på torsdag, rett og slett fordi jeg ikke klarte å vente helt til idag. Ikke det at det var noe megaspennende, han fikk klær og poløl, men jeg klarer ikke å gå rundt i to dager å holde gaven hemmelig for han. Og siden jeg ikke akkurat ga han noe valg om å åpne den gaven, så får han bestemme hva vi skal finne på idag. Og nei, det ble ikke 50 shades of Grey, det ble Sverigetur for harryhandling. Mer romantisk kan du altså ikke få det! Så nå sitter jeg her ikledd superundertøy, mens kaffen går ned på høykant, og venter på at L skal bli klar til å dra.. 

Uansett hvordan du har tenkt å bruke denne dagen, så får jeg ønske deg en fortsatt fin dag, og GOD HELG! ♥

 

Én kommentar

Madde K.K

14.02.2015 kl.13:37

Hørtes bra ut!

Ønsker deg en fin lørdag :)

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits