sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Necessities

 • 21.02.2015, 12:40

My travel and everyday necessities

Jeg var skikkelig uheldig og griset en boks med Cottage Cheese i den forrige vesken min, men da hadde jeg i allefall en god grunn til å kjøpe meg en ny! Og da kunne jeg i samme slengen lage et lite "whats in my bag" innlegg. Jeg må nesten si jeg ble litt skuffet, for det var ikke noe spennende å finne. Mac, kamera, handkrem, almanakk, mintdrops, pengebok, briller og husnøkkler. Her snakker vi både reise og hverdags necessities. Gi meg en måned så er den stappfull av unødvendige greier. Ja takk til hyppigere veskerydding!

God formiddag fra Bodø forresten! Jeg reiste fra Narvik igår kveld, etter en noe spontan flybestilling. Helgen skal brukes til store mengder tantebarnkos og generell helgefølelse, og det finnes ikke mange ting som kan måle seg med det!

Ha en nyyyydelig lørdag, det skal iallefall jeg! ♥

3 kommentarer

Jenny Næss

21.02.2015 kl.17:01

Kos deg masse med Lille S!

Sofie Olea Grav Hartvigsen

22.02.2015 kl.07:26

Jenny Næss: I will! Kos deg masse i Trondheim! <3

Jenny Næss

22.02.2015 kl.10:51

Takk!! <3 Har storkost meg!:)

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits