sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Just a thought

 • 02.03.2015, 10:37

God morgen, god mandag, og velkommen ny måned!

Vi har 7 grader i Narvik idag, og jeg håper det betyr at våren kom sammen med månedsskiftet februar-mars? Helt sikkert ikke, men det må være lov å nyte det så lenge det varer. Har du hatt en fin helg? Min helg har vært litt i lengste laget, og jeg gleder meg til å starte på jobb igjen idag. Jeg og L jobber begge turnus, og har ca 1 felles helg i måneden, og i februar hadde vi ingen. Denne helgen var heller ingen unntak, han var på jobb og jeg hadde fri. Men what can you do.. Prøver å se fremover mot Amsterdamturen vi har sammen i april!

Selv om turnusjobbing generelt kansje ikke har med seg så mange fordeler, så har denne turnusmandagen definitivt det. Jeg starter seint idag, noe som betyr at jeg nettopp har stått opp, drikker kaffe store mengder kaffe og hører på P3. Det beste jeg vet er når det spilles noe jeg ikke har hørt på en stund, og idag var det BenZel & Cashmere Cat - Just at Thought (ft. Ryn Weaver).

Cashmere Cat er jo helt fantastisk, og du har sikkert fått med deg at han blandt annet produserte en låt til visningen av Adidassamarbeidet til Kanye West som ble vist i februar. Hvor rått er ikke det?!

 

Nei, jeg får fortsette å surre rundt i leiligheten sammen med Cashmere Cat til klokken begynner å nærme seg jobb. Slow monday morning passer meg helt perfekt ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits