sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

short Travel recap

 • 17.03.2015, 14:24

Vi hadde jo sett for oss en skikkelig pensjonistferie, og det fikk vi jo forsåvidt også. Vi bodde på Playa Del Ingles, og der må man jo nesten være Honør for å komme inn. Vi snakker MYE gamle tyskere. Nesten ikke en eneste barnefamilie, og ungdommer eksisterte nesten ikke. Så dagene gikk til å leke pensjonistlivet ved bassengkanten sammen med Jo Nesbø i 25 grader. Helt perfekt spør du meg. Men det er klart, noen festkvelder ble det også. Vi fant en uteplass som spilte hiphop, og ved å regne raskt på det så har vi danset ca 10 timer i strekk de 3 dagene vi var ute. Legg på konstant Happy Hour, og du har en helaften.

Jeg blir bestandig litt deppa når jeg kommer hjem fra ferie. Hver gang har jeg bare lyst å kaste meg på neste fly til en ny plass. Heldigvis er det ikke lenge til vi reiser til Amsterdam!

Jeg har jo lovet et lite bildedryss fra ferien så here we go!

- Just give me summer all year around -

2 kommentarer

Iselin Renée

17.03.2015 kl.15:22

så flotte bilder :)

Nicht

17.03.2015 kl.16:16

❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits