sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

planning for summer

 • 23.03.2015, 16:21

Goooooood mandag!

Jeg har brukt hele dagen min på kurs gjennom Høgskolen i Narvik. Deilig med litt avveklsing fra jobb egentlig, men utrolig hvor fort man vender seg av med å sitte på skolebenken. Det hender jo at jeg tenker tilbake og savner den frie studenthverdagen, men hvem gjør ikke det?

Ellers så driver hodet mitt 95% av tiden å tenker på hvor vi skal reise på sommerferie. Jeg har flyttet inn i feriebobblen, og nekter å komme ut. Ferie skal vi jo ha uansett, sa da må jeg vell få lov til å være inne i bobblen litt til! Jeg skal jobbe hele sommeren og tar ferien min ut i september. En hel måned med ferie!! Jeg har jo flere destinasjoner som jeg kunne tenkt meg til å reise til, men ønsker helst en plass hvor jeg kan kombinere nye opplevelser med sol, strand og varme. Jeg kom til å tenke på Cuba her om dagen og siden har jeg ikke klart å legge bort tanken om denne øyen. Flybillettene har jeg funnet fram til, samt steder hvor vi kan bo. Men jeg leser det at det er Hurricaneseason i september, og det skremmer meg litt. Mulig jeg er dårlig på å google, men jeg klarer ikke å finne ut hvordan septemberen har vært de siste årene der nede. Det jeg finner er eldre enn 2005..

Så da er det store spørsmålet; Skal vi ta sjangsen, bestille billetter og håpe på godt vær, cubansk rom og karibiske strender?

 

2 kommentarer

Rækel♡

24.03.2015 kl.17:29

Du må jo pakk sneppskræppa å kom tel koh tao å dykk!!

(Betalte nu 1200 direkt fra oslo-bangkok)

Anbefales på det stærkaste!! Åsså vil du jo få en lommekjent søsterguide på kjøpe;)

Sofie Olea Grav Hartvigsen

25.03.2015 kl.19:37

Rækel: Åh ja DET hadde vært sykt arti! Men e det ikje regntid i september?

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits