sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Påskeferie

 • 04.04.2015, 08:31

God morgen, og god morgen fra Bodø!

Den stille uke har vært mer kjip enn den har vært gøy. Jeg har vært syk, og selv om det gikk fort over så hangler jeg enda. Takk gud for at L holdte seg frisk for da gikk ikke påsken helt i vasken! Vi kjørte til Bodø igår ettermiddag og skal være her i helgen. Vi er invitert i stor påskemiddag ikveld, noe som jeg gleder meg skikkelig til. Så må vi selfølgelig innom for en liten tanteklem og avlevering sv påskeegg. Jeg vet egentlig ikke hva man putter i påskeegget til en snaaart 2åring, men det ble i allefall en liten bil og et lite fly, toppet med rosiner, haha. Mulig jeg må forske litt mer på hva som kan legges i.

 

Jeg skal i allefall starte med å dra tidenes trøtteste tryne opp av sengen og få startet denne bra lørdagen med en kopp kaffe. Noe jeg ikke har drukket siden tirsdag! Rart at noe som man drikker hver dag får man fullstendig avsmak på når man er syk.

 

Uansett! Håper du får en like fin lørdag, masse påskelove!

 

2 kommentarer

Iselin Renée

04.04.2015 kl.09:04

God påske :)

Silje Eriksen

04.04.2015 kl.10:25

Ha en riktig fin lørdag :-)

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits