sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Back to reality

 • 07.04.2015, 20:10

Tilbake i Narvik og tilbake til hverdagen. Den bypåske helgen som jeg hadde gledet meg lenge til forsvant fortere enn jeg kunne forestille meg. Vi har blandt annet vært på påskemiddag der det ble servert lam som hadde stått å godgjort seg i ovnen i 7 timer, NAM, i tillegg til hjemmelaget sjokolade! Helt amazing. Jeg har også fått vært på overnattingsbesøk hos verdens fineste Sivert, og jeg har hatt tid til mye godteri og påskekos. Superdeilig, og jeg skulle gjerne ha hatt noen dager til med ferie. Men vi satser på at vi skal tilbake allerede til 17-mai feiringen.

Selv om det ikke akkurat er stormende jubel for å være tilbake i Narvik, så møtte det meg en liten overraskelse da jeg kom inn døra her hjemme. Eggtreet mitt har nemlig fått blader. Eggene skal få henge til imorgen, men så må jeg nesten rydde bort påsken for i år. Men treet skal definitivt få stå en stund til, skikkelig gøy med tidlig vår i stuen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits