sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

It´s monday

 • 13.04.2015, 10:52

God mandag!

Jeg har nærmest hatt meg en liten sosialemedier pause i helgen. Planen min var egentlig å dra en tur hjem til Lofoten, men det ble rett og slett for dårlig tid til det. Mamma driver å flytter inn i helt nytt hus, og Anniken feiret bursdag, så jeg skulle absolutt heller ha vært hjemme enn her. Haha, må innrømme så mye som at det har vært endel surmuling i helgen. MEN, heldigvis for ny uke, og nye muligheter!

Jeg har mye jobb denne uken, i tillegg til jobbing i helgen. Så innimellom må jeg se om jeg ikke får pakket til Amsterdam. Vi har sjekket Yr nå i sikkert 7 dager i strekk, og for tiden har de 17 grader der nede. Desverre ser det ikke ut som det holder seg til vi kommer, men det blir uansett 10 grader varmere enn vi har det her. Og vi krysser fingrene for sol i samme slengen!

Nå skal jeg i allefall fortsette å surre rundt i leiligheten i joggings, mens jeg drikker kaffe og gjør meg klar for seinvakt. Ha en kjempe fin mandag, mucho love!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits