sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Good morning Amsterdam!

 • 21.04.2015, 07:11

God tirsdags morgen fra Amsterdam!

Vi hoppet på flyet fra Evenes rundt kl 11, og i 19-tiden var vi fremme i Amsterdam. Fort og greit, og en helt fantastisk innflyvning med tusenvis av små og store vannkanaler! Helt nydelig! Jeg tok ikke et bilde av kanalene, så den tabben må jeg rette opp i på tur hjem..

Etter at vi ankom hotellet igår, som forøvrig var helt ok og supersentralt, så dro vi for å spise og drikke øl. Virker som det er mye å velge i rett utenfor hotellet, men er nok i veldig turistpreget. Jeg tror det blir bra at vi får tatt oss en skikkelig sightseeing rundt her idag, så unngår vi forhåpentligvis turistfellene. Alt blir så mye lettere når man har fått orientert seg litt! Sol og varmegrader er det også meldt!

Jeg skal legge inn litt bilder etterhvert så du får se hvordan vi har det under uken her. Hurra for internett på hotellet!

Så får du ha en kjempe fin tirsdag, det skal i allefall jeg ha, mucho love xx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits