sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Another day, another flight

 • 25.04.2015, 09:52

God lørdags morgen! Beste dagen i uken uten tvil!

Vi kom hjem i går kveld etter noe som føltes som en evighet av en hjemreise. Det første jeg gjorde var å sette meg ned med hele FIRE episoder av Paradise Hotell, min største guilty pleasure noen sinne. Jeg forstår ikke at folk hater det programmet, spør du meg er det god humor. Særlig de siste sesongene, etter klippingen tok helt av. Deilig å kunne legge seg på sofaen etter en lang reisedag og koble helt ut.

Men den utkoblingen varte ikke så lenge. På vei hjem fra Amsterdam valgte jeg å bestille meg billetter hjem til Lofoten, så i skrivende stund sitter jeg alene på Bodø Lufthavn og venter på flyet mitt. Jeg har bunaden min hjemme i Lofoten, så planen har hele tiden vært å få hentet den før 17.mai, og denne helgen var den eneste jeg hadde tid. I samme slengen skal jeg hente fisk, så jeg har med meg en kjøleboks. Stor blå kjøleboks, som ikke akkurat går inn i hattehyllen. Ser bare sånn halveis lur ut her jeg sitter, men trøster meg med at det blir mye sunn og god mat i fryseren til slutt!

Selv om enda mer flytid kansje ikke akkurat frister nå, så blir det kjempe deilig å komme hjem til Lofoten en tur. Været er helt upåklagelig, så jeg skal prøve å komme meg på en fjelltur også!

Ha en helt fantastisk lørdag, lots of love!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits