sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Sandals for summer

 • 02.05.2015, 15:01

I fjor klikket det for oss Nordmenn, og vi begynte å gå rundt i sandaler. Jeg forbinder sandaler med noe mamma har kledd på føttene hvis hun skal gå ut med søppla, så det sier jo kansje sitt. Men etter sist sommer så begynte det å helle mer mot elsk enn hat, og i år sitter jeg faktisk å ser på sandaler til varmere dager. Jeg har tenkt litt på å investere i Birkenstocks, men da vi var i Amsterdam kjente jeg på de og tenkte at de føltes innmari harde ut på foten! En del av meg så for meg å kjøpe dem for å bruke dem i sommer, for så å bruke de på jobb utover høsten. De skal jo være kjempe gode og ergonomiske, og det er absolutt noe jeg har behov for som går rundt 7 timer på murgulv.. Jeg har bestemt meg for å tenke litt mer på det, til neste år er de sikkert satt i samme bås med Michael kors vesker. Men for i år så har gode gamle Nelly i allefall mange alternativer, i tillegg til Birkenstocks, så det ble ikke verre en et par i Rosègull som havnet i handlekurven min. Så får vi se om de blir godt brukt, og at det kansje blir kjøpt et par Birkenstocks utover sommeren!

Birkenstocks 1: HER Birkenstocks 2: HER Nelly: HER

Hvor mange ganger er det mulig å si Birkenstocks iløpet av et kort blogginnlegg.... Dersom man ikke har lyst til å kaste seg helt på bølgen har de også mange fine "strappy" sandaler som også er super fint på brune føtter!


 

2 kommentarer

kristin

02.05.2015 kl.15:25

åh, de er kule ! tror jeg går for billigvarianten !

Ingrid

02.05.2015 kl.16:55

Stilige :)

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits