sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Sunday boyfriend funday

 • 03.05.2015, 16:00

Another day, another dollar. Jeg dro meg selv ut av sengen imorgest for å komme meg jobb. Søndagsjobbing er ikke alltid like enkelt å motivere seg til, i allefall ikke når man helst vil sitte hjemme i sofaen med pysjen på. Søndager er jo laget for å gå rundt i koseklær! Siden å droppe jobb ikke er et alternativ, og trange klær er like uaktuelt, så er Boyfriend jeansene det perfekte søndagsalternativet for meg. Dette er bukser som skal være oversized, og egentlig tilhøre kjæresten din. Med andre ord, perfekt for en lat søndag når man må ut av døren. Jeg tror jeg holder meg unna klesskapet til L, men disse buksene finner man i stort sett alt av kjedebutikker.


Boyfriends on a budget 1. HER 2. HER 3. HER

Jeg elsker de som klarer å kombinere dem til høye hæler, det ser helt fantastisk ut!

Nå som jobbsøndagen er i boks, og jeg har kommet meg hjem i sofaen, så er joggisen kommet på igjen. I bunn og grunn er det vell ingenting som kan måle seg med den. Ha en fin søndag, både med og uten klær! Mucho LOVE!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits