sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

2016

 • 01.01.2016, 15:59

Godt nyttår!

"Rosablogg"

 • 03.11.2014, 19:38

Hvorfor starte "rosablogg"?

Jeg føler at jeg bør skrive dette innlegget siden jeg enda ikke har sagt et ord om hvorfor jeg har startet å blogge. Noen vet at jeg hadde en blogg for noen år tilbake, da jeg flyttet til Bodø for å studere. Den gangen opprettet jeg en blogg fordi jeg var ivrig tilhenger på blogg.no, og turnet opp og ned topplisten flere ganger for dag. Hele tiden var jeg oppdatert på nyeste innkjøp, tullete tips, videoblogg og "Hvordan lage Header i Paint".

Etterhvert som blogging ble større, begrepet rosablogger oppstod, og janteloven hang ca like høyt som solen så bestemte jeg meg for å slutte. "Hvorfor skal andre gidde å lese om hva jeg skriver?". Jeg tror jeg bestemte meg for at jeg ikke var kreativ, at jeg var kjedelig, A4, og ikke egentlig hadde noe å tilby andre. Så da kunne jeg likså greit slutte, det var jo trossalt ikke så gøy.

Vell, 4-5 år senere så er jeg fortsatt ivirg leser av diverse blogger, selv om blogglisten på blogg.no ikke lengre er der jeg beveger meg først. Jeg oppdaterer meg ikke nødvendigvis på folks nyeste innkjøp, men tråler de fleste sosiale medier om mote, skjønnhetstips og andre nyttige facts som jeg finner spennende. Jeg innser vell egentlig at jeg har savnet å blogge, at jeg ikke lengre er så redd for janteloven, og at Headere fint kan lages i andre programmer enn Paint.

Jeg, som alle andre, har et behov for å være kreativ uansett hvordan måte man velger å utfolde sin kreativitet på. Jeg liker å bli inspirert av andre, og jeg liker at andre kan inspireres av meg. Jeg vil utvikle meg, og jeg vil være ekte. Det er jo trossalt ikke så farlig, og hva så om noen ikke liker det? Jeg vil bruke denne bloggen som den platformen den kan være. Som et fristed, som motivasjon og inspirasjon. Det handler jo bare om å være kreativ!

 

Og om du vil kalle det for rosablogging, så for all del.. go ahead.

 
 

 

Sunday

 • 02.11.2014, 11:34

Jeg var helt utslitt etter en litt for bra Halloweenfeiring i Bodø så lørdagskvelden ble kort, og jeg var i seng før kl 22. Det er jeg mer enn glad for idag, 11 timers søvn skal man ikke undervurdere. Pensjonisttilværelsen lenge leve! Dagen skal tilbringes i sofaen, med hjemmestrikka lester, kaffe og uten a care in the world. Ha en fin søndag! ♥


Good morning sunshine

 • 29.10.2014, 10:01

Mer som good morning rain egentlig.. Det er en skikkelig regntung og hustrig onsdag her idag, og det frister egentlig mest bare å krype under dynen og bli der. Jeg har vært oppe siden kl 07 imorgest, deilig å få med seg dagen selv om været ikke er like enig. Planen for idag er rett å slett vasking av leiligheten. Etter vi flyttet hit har det vært inn og ut med pappesker, sko i stua og ting på di rareste plasser. Selv om vi har både vasket og støvsugd nesten hver dag, føler jeg ikke at det har blitt gjort skikkelig. Haha, støv på hjernen much? Det skal i allefall bli en ordning på det idag!

 

Haha, skikkelig klar for å finne frem vaskebøtta.

_______________________________________________________________________________________________________________


Over på noe litt annet, jeg startet å se serien Lilyhammer for noen dager siden. Jeg henger alltid etter på serier, i sommer startet jeg på Breaking Bad... Uansett, så oppdaget jeg i min vanlige trål gjennom nettaviser at jeg ikke kunne valgt et bedre tidspunkt å starte på Lilyhammer siden sesong 3 starter ikveld! Dersom du ikke har sett Lilyhammer så ligger serien på Netflix. Vi har amerikansk Netflix, men jeg er 98% sikker på at en finnes på den norske versjonen også. Jeg anbefaler den virkelig hvis du trenger en ny serie å se på i høstmørket!

 
Leilighetsmas

 • 24.10.2014, 17:29

Vi flyttet inn i ny leilighet i september, og bestemte oss da for at vi skulle prøve å gjøre flyttingen mest mulig på budsjett. Etter å ha bodd i koffert mer eller mindre de siste 5 årene, så har det blitt til at man har kjøpt små pynteting, klær og sko i stede for å investere i større ting som sofa og spisebord. Vi måtte kjøpe ny sofa, seng og vaskemaskin, og enda gjenstår bland annet spisebord med stoler. Heldigvis var hvitevarer inkludert! Selv om vi har bestemt oss for å prøve å være økonomiske så er det viktig for oss at vi kjøper ting som vi kan trives med, og som ikke forsvinner ut døra så fort vi får muligheten. Sofaen, ja den vil jeg egentlig ikke snakke om. Den er et godt eksempel på at vi kjøpte noe som vi egentlig ikke var 100% fornøyd med, men som var nødvendig.

Vi var så heldig å få noen gamle nattbord som ikke var behandlet, kjedelig og i trefarge. Etter å ha sett etter nattbord, men bare funnet bord som jeg egentlig ikke likte og følte var for dyr så var disse nattbordene helt perfekte! Så igår hev jeg meg rundt for å prøve å gjøre dem litt bedre. Enkelt å greit så bestemte jeg meg for å male dem hvit. Da passer di inn stort sett over alt.

De ser fryktelig flekkete ut på bildene, mer det er ikke så ille i virkeligheten. Det ble ikke værre i allefall! 

 
I tillegg til nattbordene har jeg spraylakkert et speil og en klokke som skal opp i gangen. De som kjenner meg vet at jeg elsker gull, og vil helst ha mest mulig av det. Jeg skjønner jo at det nødvendigvis ikke er for alle, men jeg elsker det! Etter gullsprayen skal de få et strøk med klarlakk, så tror jeg det blir bra. Lite tips, skal du kjøpe gullspray, ikke kjøp på Clas Olson. Jeg kjøpte der først og syntes at fargen hadde veldig mye grønt i seg. Greit nok at jeg er fargeblind, og klokken som jeg startet på er sort, men etter å ha prøvd en gullspray fra Europris så ble fargen mye finere.

Nå gjenstår egentlig en gammel bokhylle fra Ikea som jeg tenker jeg skal kle i kontaktplast Marmor fra Panduro. Har sett mange på Instagram, Pinterest og diverse bloggere som har gjort dette, og det har blitt så bra. I tillegg så har vi et kjøkken med en masse stygge flekker og merker som skal få et strøk maling og en evig jakt etter det perfekte spisebordet til en rimelig pris. Dersom du har noen tips så kom gjerne med dem!

 

 

My Adidas

 • 22.10.2014, 13:25

 

Hadde hvite Adidas med sorte linjer for maaange år tilbake, og det siste året har disse kommet tilbake. Jeg har helt dilla, men har sittet på gjerdet når det kommer til å kjøpe dem. Har tenkt at min obsession kommer til å gå over etterhvert, men foreløpig har det altså ikke skjedd. Nå kunne jeg tenkt meg noen som er helt hvite, men med tanke på at vinteren er like rundt hjørnet så er det kansje lurt å vente til våren (hvis jeg klarer...)

 

 

 Hva syns du? Gammeldags, harry eller kult? ♥

201014

 • 20.10.2014, 10:39Ny uke og blanke ark? Vi er fortsatt i Bodø og har startet mandagen med en lang dusj, frokost og 49ers-Broncos kamp. Med andre ord, ikke så aller verst start på uken. I Bodø er det 4 grader og vind, så det kjennes iskaldt ut! Hadde egentlig tenkt meg en tur ut men det frister mest å sitte under pleddet og se på tv. Tenker at når klokken nærmer seg 12 så må jeg ha klart å mote meg opp, er jo trossalt bare å kle på seg! :) 

Planen er at vi kjører tilbake til Narvik imorgen, så for en gangs skyld håper jeg denne mandagen blir lang. Har kost meg hele helgen, og tenker å gjøre det helt til imorgen tidlig!

 

Ha en fin dag! 

 

16.10.2014

 • 16.10.2014, 10:39

Formen føles så bra! Endelig! Nå gleder jeg meg til å dra over til Bodø ikveld. Sist var 17mai-helgen så nå er det på tide med en tur bortover. Har jo bodd, jobbet og studert i Bodø i 4 år, selv om det føles ganske fjernt ut nå. Kjenner i perioder at jeg savner byen, og den tiden med svært få bekymringer og mye festing, samtidig som jeg kjenner at jeg er veldig ferdig med det. Uansett blir det deilig å se kjentfolk og tantebarn igjen! 

 


Ha en fin torsdag! 

Onsdag

 • 15.10.2014, 09:47

Våknet i går med et venstre øye som har beveget seg fra kategorien hovent til ekstremt hovent. Dro til legen og fikk en antibiotikakur, som jeg håper er magisk. Utrolig hvor sliten jeg blir i hele kroppen. Nå håper jeg bare hevelsen går raskt ned, drar til Bodø i helgen og har lite lyst til å gå rundt som en tegneseriefigur. Føler meg heldigvis bedre enn igår, så idag må jeg ut en tur å nyte høstværet. Må bare finne store nok solbriller for å skjule øynene..

 

Elsker høsten! Fargene, at jeg kan kle på meg mer klær, fyre i ovnen og ikke minst den gode crispy lukten av høst. Er bare å glede seg over det før mørketida setter skikkelig inn. 

 


                                                                             

(bilde hentet fra weheartit.com) 

131014

 • 13.10.2014, 10:38

Still going strong i Lofoten.

Håper mandagen deres ser bedre ut en min, no pun intended.. Planen var egentlig at jeg skulle dra til Narvik igår, men etter å ha reagert på maskaraen jeg hadde på meg på lørdag, etterfulgt av et hovent og vondt venstre øye så har jeg ikke orket å tenke på noe annet enn hvor synd det er i meg. Selfølgelig ser øyet enda værre ut idag, og det frister lite å gjøre noe annet enn å furte. Haha hærregud, jeg skal ikke klage det kunne ha vært verre. Men innimellom er det godt å ta bol i sin egen selvmedlidenhet, i tillegg så har jeg nå en god unnskyldning for å slippe å sminke meg en stund fremover! 

Foruten om at jeg ser ut som en tegneseriefigur er Lofoten snill med meg. Det er trossalt en kjempe fin mandagsmorgen med høstsol! ♥

 

 

monday on Make A Gif

120914

 • 12.10.2014, 14:07

Home sweet home!

"Aldri" mer vil jeg behøve å bekymre meg over hva jeg skal ha på meg når det er helg. Det er bare å slenge på seg Vestvågøy - Vill og Vakker T-shorta så er man klar! Kansje ikke, men noen ganger er det ikke så farlig hva folk syns om hva man har på seg.

Og nei, vi eier ingen skam.. 

 

091014

 • 09.10.2014, 13:21

Prøveprosjekt, ha en fin torsdag!

 


Ny blogg!

 • 08.10.2014, 17:06

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits