sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Halloween inspo

 • 30.10.2014, 12:06

Helt utrolig hvor fort tiden går, på lørdag er det faktisk 1.november! Og det betyr selfølgelig også at på fredag er det Halloween. Jeg var egentlig ikke tenkt til å feire i år, og har derfor heller ikke orket å surfe meg igjennom halloweenkostymer 1 måned i forveien som jeg som regel pleier å gjøre, hvert år.. Haha! Nå blir det Halloweenfeiring alikevell og jeg har derfor rast igjennom youtube, pinterest, tumbler, google sitt searchfelt og facebook uten å finne noe jeg kunne tenkt meg til. Folk er så utrolig kreative og har mange gode ideer, men jeg har litt kort tid på meg så derfor blir det nok veldig enkelt for min del. Det ender sikkert opp med sorte klær, negler og halfskull.

Festen er i Bodø, så jeg reiser dit imorgen og er tilbake allerede på lørdagen. Litt spontant, men jeg tror det blir veldig gøy!

 

 

 

Den under her ser heeelt forferdelig ut..

 

Man må jo ikke være skummel hvis man ikke vil, man kan godt være noe heeelt annet. Men, jeg vil anbefale å holde seg unna de mest "trashy" kostymene med lange utringninger og korte kjoler. Det må vi jo snart være ferdig med! Eller..?

 
 • 24, Lofoten Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits