sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Husk å gi

 • 14.05.2015, 10:27

En liten påminnelse her vi sitter å har fridag på en torsdag. Send NEPAL til 2272, og gi 250 kr til de som virkelig trenger det. Be kind, og ha en kjempe fin Kristi Himmelfartsdag! ♥May

 • 01.05.2015, 12:56Ny måned, og sommeren sees i enden av tunnelen. I god 1.mai stil så skal jeg jobbe ikveld. 

Så, Gratulerer med dagen, og ha en AMAZING fredag!

It´s monday

 • 13.04.2015, 10:52

God mandag!

Jeg har nærmest hatt meg en liten sosialemedier pause i helgen. Planen min var egentlig å dra en tur hjem til Lofoten, men det ble rett og slett for dårlig tid til det. Mamma driver å flytter inn i helt nytt hus, og Anniken feiret bursdag, så jeg skulle absolutt heller ha vært hjemme enn her. Haha, må innrømme så mye som at det har vært endel surmuling i helgen. MEN, heldigvis for ny uke, og nye muligheter!

Jeg har mye jobb denne uken, i tillegg til jobbing i helgen. Så innimellom må jeg se om jeg ikke får pakket til Amsterdam. Vi har sjekket Yr nå i sikkert 7 dager i strekk, og for tiden har de 17 grader der nede. Desverre ser det ikke ut som det holder seg til vi kommer, men det blir uansett 10 grader varmere enn vi har det her. Og vi krysser fingrene for sol i samme slengen!

Nå skal jeg i allefall fortsette å surre rundt i leiligheten i joggings, mens jeg drikker kaffe og gjør meg klar for seinvakt. Ha en kjempe fin mandag, mucho love!


Spring

 • 09.04.2015, 12:20

Spring is hereSkulle tro vi var stuck i en evig januar måned. I går hadde vi asfaltveier, og tankene mine var begynt å surre rundt at jeg ønsket meg sykkel. Jeg er overbevist om at det er nettopp denne tanken som nå har jinxet hele våren, og det er derfor det laver ned idag. Den Amsterdamturen kunne ikke kommet kjappere..

I´ts beginning to look a lot like

 • 25.03.2015, 19:50

Neida, ikke jul men PÅSKE!


Jeg er en sucker for høytider og påsken er ingen unntak. Jeg har kansje startet litt tidlig, men hvem kan si nei til Solo, gule tulipaner, Kvikk Lunch og påskepynt? Jeg har til og med blåst egg som jeg har malt. Haha, foreløpig har jeg bare 6 egg. Må innrømme at det kansje ser litt fattig ut, men jeg klarer ikke å få meg selv til å blåse egg som går i søppla etterpå. Det ble i allefall en svær porsjon eggerøre og to i overkant mette mager fra de eggene som nå er ferdig malt. Siden jeg har vært så opptatt med å stappe i meg Kvikk Lunch og bæmle ned på Solo, så har det gått meg hus forbi at det idag er den Internasjonale Vaffeldagen! Så da får det bli sjokolade til kvelds, og vaffler til frokost #cleaneating #healthylifestyleHa en fortsatt fin onsdagskveld! ♥

 

Saturday morning

 • 21.03.2015, 09:51

God morgen!

Jeg har gått litt i hi denne uken, og har rett å slett ikke ønsket å komme ut av feriemodus. Da det itillegg startet å sne på torsdag så hadde jeg bare lyst å pakke alle sakene mine å flytte til et annet land. Men chin up, snart er det påske!

Vi har hatt et lite illebefinnende her hjemme, vi har nemlig flyttet tven inn på soverommet. Du vet når du sitter i sofaen, begynner å bli trøtt men på samme tid har lyst til å fortsette å se på det som ruller på skjermen. Det er da jeg alltid tenker at jeg ønsker meg tv på rommet. Og siden great minds think alike, så hadde L allerede begynt å planlegge hvordan vi skulle få dette til. Utrolig deilig å bare kan ligge i sengen og ikke bry seg så veldig om man sovner av. Vi får se hvor lenge den skal få lov til å stå, men noe sier meg at den blir ikke flyttet tilbake iløpet av denne lørdagen i allefall! Så planen min for idag er å ligge i sengen og se på serier. For tiden er det The Wire som L har fått meg hektet på, skikkelig gangsterserie fra Baltimore. Lørdag, i sengen, med svart kaffe og gangsterserie er i allefall helt i min gate!


Ha en fin lørdag you pretty faces! ♥


Black and white Friday

 • 06.03.2015, 12:00- Big white T-shirt, messy hair and coffee -

Fredagsfri i noen timer før arbeidshelgen setter igang. Ha ei fin helg! xxx

Tulips

 • 04.03.2015, 15:55

 

- No matter how long the winter, spring is sure to follow -

Webcam

 • 03.03.2015, 11:28


Webcam Bonanza

Det som skulle bli en felles formiddag sammen, endte opp i alenetid før jobb.. Igjen. L måtte starte tidligere på jobb, og jeg sitter nok en formiddag og "venter" på at min arbeidssdag skal starte.

On another note, så starter jeg endelig å bli vandt med mitt eget korthårige speilbilde. Det som derimot ikke er helt enkelt med det korte håret er krøller. Om jeg trodde håret mitt sto alle veier da det var langt så tok jeg helt feil. En livserfaring rikere, hehe...

Nei, jeg håper virkelig din tirsdagsformiddag er litt mer spennende enn min! Ha en fin dag, mucho love fra Krøllemor! #lol

Snapchat Bonanza

 • 26.02.2015, 13:50

Tilbake til Narvik og tilbake til hverdagen, iallefall for en liten stund. Kjenner at jeg er megasjalu på alle dem som har vinterferie nå, enda jeg nettopp kom hjem fra en 4 dagers helg i Bodø. Litt bortskjemt ja, det kan jeg innrømme. Men når solen skinner så er det vell kansje flere enn meg som har lyst til å nyte den ute i stede for å være på jobb?

Nei, work is calling og godt er vell egentlig det. Slenger med en liten Snapchat bonanza siden kameraet fortsatt ligger utladet etter helgen.

Ha en fortsatt fin torsdag! ♥ xxLast day

 • 24.02.2015, 10:04Siste formiddag i Bodø før jeg reiser hjem igjen i kveld. Det har vært helt fantastisk deilig å bruke en hel helg sammen med Hanna og Sivert. De andre gangene jeg har vært her har jeg bodd sammen med L hos hans foreldre, så da har tantetiden vært alt for liten. Det har ikke blitt til å møte noen andre mens jeg har vært her, men det blir vell neppe så lenge til jeg er tilbake, så da får jeg kombinere det bedre neste gang. Jeg kjenner akkurat nå ingen savn til Narvik, foruten om at jeg savner L. Men det blir sikkert godt å komme hjem, selv om Bodø på mange måter føles litt som hjemme det også ♥

 

Short

 • 23.02.2015, 15:46Jeg har helt glemt å legge ut bilde av at jeg har klipt meg! Jeg klarte ikke å styre meg etter jeg laget innlegget Short Hair Inspo, så på fredag ble det klippet av 15 cm lange lokker. Jeg var veldig usikker om jeg kom til å angre meg, men so far so good. Det var i allefall veldig godt å få bort det slitte håret, og ikke minst rester etter farging. Nå er det bare noen cm igjen av håret mitt som inneholder farge! Tror ikke håret mitt har vært så sunt siden jeg gikk på barneskolen.

Solboller

 • 22.02.2015, 18:24


Vaniljekrem og melis i mitt ♥. Måtte helgen vare evig!

Oh sunday

 • 22.02.2015, 07:56

I love you.

Vell noe tidligere oppe enn jeg ville ha vært på en frisøndag ellers, men ingenting en kopp kaffe ikke kan kurere! Og så skal det sies at det hjelper på at det faktisk er lyst ute før klokken er blitt 08. Vi nærmer oss sakte men sikkert vår, heldigvis.

Idag har vi har planlagt en rolig søndag. Vi tenkte vi skulle ta oss en tur ut for å leke, og så skal vi lage fastelavensboller. En uke forseint, men det er jo trossalt så innmari godt at det må være lov. Jeg forsøkte jo å lage boller på mandag, men jeg må bare innse at jeg og baking ikke går overens. Det ble mer rundstykker enn det ble boller. Forhåpentligvis blir det litt mer vellykket idag med hjelp fra Hanna og Sivert! 

Necessities

 • 21.02.2015, 12:40

My travel and everyday necessities

Jeg var skikkelig uheldig og griset en boks med Cottage Cheese i den forrige vesken min, men da hadde jeg i allefall en god grunn til å kjøpe meg en ny! Og da kunne jeg i samme slengen lage et lite "whats in my bag" innlegg. Jeg må nesten si jeg ble litt skuffet, for det var ikke noe spennende å finne. Mac, kamera, handkrem, almanakk, mintdrops, pengebok, briller og husnøkkler. Her snakker vi både reise og hverdags necessities. Gi meg en måned så er den stappfull av unødvendige greier. Ja takk til hyppigere veskerydding!

God formiddag fra Bodø forresten! Jeg reiste fra Narvik igår kveld, etter en noe spontan flybestilling. Helgen skal brukes til store mengder tantebarnkos og generell helgefølelse, og det finnes ikke mange ting som kan måle seg med det!

Ha en nyyyydelig lørdag, det skal iallefall jeg! ♥

Valentine's day

 • 14.02.2015, 10:45God morgen, god lørdag og god valentinesdag! Er det innafor å si god valetinesdag egentlig? Litt usikker der, men la gå. Dette er absolutt kontrastens helg, med fredag den 13 igår og selve kjærlighetsdagen idag. Jeg tar som regel begge dagene med knusende ro.

L fikk sin valentinesgave på torsdag, rett og slett fordi jeg ikke klarte å vente helt til idag. Ikke det at det var noe megaspennende, han fikk klær og poløl, men jeg klarer ikke å gå rundt i to dager å holde gaven hemmelig for han. Og siden jeg ikke akkurat ga han noe valg om å åpne den gaven, så får han bestemme hva vi skal finne på idag. Og nei, det ble ikke 50 shades of Grey, det ble Sverigetur for harryhandling. Mer romantisk kan du altså ikke få det! Så nå sitter jeg her ikledd superundertøy, mens kaffen går ned på høykant, og venter på at L skal bli klar til å dra.. 

Uansett hvordan du har tenkt å bruke denne dagen, så får jeg ønske deg en fortsatt fin dag, og GOD HELG! ♥

 

50 questions

 • 13.02.2015, 12:48

God fredag den 13! Håper du ikke er spessielt overtroisk til denne dagen, jeg er i allefall ikke det. Den skurer å går som stort sett de andre dagene i uken, og inneholder svært lite ulykke for min del. Håper jeg ikke jinxer med selv nå altså.. 

Jeg tenkte jeg skulle kickstarte helgen med 50 spørsmål! Dette er jo en greie som dukker opp med jevne mellomrom, og jeg har alltid syntes det var gøy å lese hos andre så hvorfor ikke prøve det selv. 50 spørsmål er kansje litt i meste laget, men det var gøy prøve uansett. Så uten noen ytterligere presentasjon, her kommer 50 spørsmål!


 

1. Hvor gammel er du om fem år?

- 30 faktisk!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?

- Meg selv, haha! L er dratt på jobb så jeg er alene hjemme.

3. Hvor høy er du?

- 172 cm.

4. Hvilken film så du sist?

- Haha, jeg og Therese satte på Hotel Rawanda sist lørdag. Snakk om gladunderholdning på en lørdagskveld. Bra og trist film, men kansje ikke perfekt til lørdagskosen.

5. Hvem ringte du sist?

- Hanna ♥ 

6. Hvem ringte deg sist?

- Hanna ♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk?

- Blir du klein?!

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?

- Facetime! Jeg ringer venner å familie på facetime minst en gang ila dagen.

9. Hva er ditt favorittsted?

- Stamsund i Lofoten! Fiskevær med alle mine favoritt folk og fjell samlet på en plass, bedre kan man ikke få det. 
10. Hvilket sted foretrekker du minst?

- City Nord i Bodø på en lørdags formiddag. Vanvittig mye sure folk, skrikende unger og dårlig stemning at jeg kjenner jeg blir helt svett bare av tanken.

11. Når så du moren din sist?

- På ordntlig så jeg henne sist i julen, men ser henne på facetime flere ganger i uken.

12. Hvilken øyefarge har du?

- Brune, med noe grønt i.

13. Hvilken julesang er din favoritt?

- Sondre Justad - Desemberbarn. Kari Bremnes har orginalen, men etter jeg hørte Sondre Justads versjon sist jul ar jeg helt solgt!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?

- Mamma og Pappa gikk fra hverandre når jeg var rundt 13 år. De var kjærester og samboere, men ikke gift.

15. Når våknet du i dag?

- 10.00

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

- Da bor jeg på Tverlandet i eget hus, kansje har vi barn? Hund har vi i allefall! Kansje jeg driver eget foretak av noe slag, det hadde i allefall vært helt rått!

17. Hva skremte deg om natten som barn?

- Hufsa i Mumi. Haha, jeg tror jeg fortsatt er litt redd for henne altså!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le?

- Denne! Bare hør på den latteren til hun som filmer! Jeg blir aldri lei!

19. Hva er din beste egenskap?

- Haha hvor skal vi starte? Jeg har lite fordommer mot folk, noe som gjør det enkelt å komme overens med de aller fleste. 

20. Hva er din verste egenskap?

- Jeg kan raskt bli utålmodig, og får lett lavt blodsukker. De to der i en kombinasjon blir raskt tredje verdenskrig.

21. Sover du med eller uten klær om natten?

- Jeg sover med undertøy, og lester, haha. #pensjonist

22. Hvor mange puter har du i sengen?

- 5! L synes det holder med to, men jeg vil gjerne ha enda flere.

23. Hva er det rareste du har spist?

- Det må bli sort kylling da vi var i Kina for noen år siden. Det var skikkelig nasty greier, og anbefales egentlig ikke.

24. Har du stasjonær eller bærbar data?

- Bærbar Mac!25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

- Ankelsokker, uansett vær egentlig. Og alle de hvite sokkene mine vasker jeg grå av en eller annen merkelig grunn, noe jeg har fått høre mer enn en gang av vennene mine. 

26. Hva hører du på akkurat nå?

- Brøytebilen og hamringen min på tastaturet.

27. Hvilken iskrem er din favoritt?

- Sorbetis med jordbær eller bringebærsmak, mmmmmh

28. Hviken dessert er din favoritt?

- Her må jeg nok bare skrive Sjokoladefondant.

29. Den største premien du har vunnet?

- Teller Lofoten Cup i typ 1998? Jeg har aldri hatt noen vinnerflaks, heller aldri vært god nok for pokaler innen idrett. Haha, jo nå vet jeg! Jeg vant Spray On strømpebukser engang, vi snakker retusjering på boks altså. Det må være by far det morsomste jeg noen gang har vunnet.

30. Liker du kaffe?

- JA, elsker det.

31. Hva drikker du helst til frokost?

- Kaffe32. Hvem var din favorittlærer på videregående?

-Her må jeg nok gå for Idrettsfaglæreren min Trond altså! Jeg hadde stort sett bare fantastiske lærere på videregående, med en god balanse av streng og snill.

33. Kan du spille poker?

- Haha nei det vil jeg ikke påstå. Har prøvd noen ganger, men det begynner å bli noen år siden nå, så det spørs om jeg lengre husker så mye av reglene osv.

34. Hva har du spist i dag?

- Frokost!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg?

- Hum, denne er vanskelig altså. Jeg blir lett interessert i folk som har vært rimelig gærne, som f.eks Kim Jong Il. Ikke fordi de inspirerer så veldig akkurat, men de er så gale og alikevell så får de fortsette å kjøre på. Kjenner jeg blir dårlig av tanken.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?

- P3, ingen over ingen ved siden av!

37. Vil du ha barn?

- Ja, i 2017 hadde vært fint.

38. Kan du noen andre språk enn norsk?

- Jeg kan engelsk, og det er vell egentlig det. Noen få fraser på tysk, spansk og kinesisk, men ingenting å skrive hjem om akkurat.

39. Sover du på en spesiell side?

- Jeg sover på venstre side av sengen. Når det kommer til sovestilling så er jeg litt apekatt, og kan sovne på de fleste måtene. Bortsett fra på magen, det takler jeg ikke.

40. Foretrekker du havet eller basseng?

- HAVET selfølgelig!41. Hva bruker du helst penger på?

- Sko!

42. Eier du dyrebare smykker?

- Nei det er dårlig med det egentlig. Jeg bruker jo lite smykker.

43. Hva er ditt favoritprogram på tv?

- MASTERCHEF! Og igår var finalen på Masterchef Spesial, så jeg er litt deppa over at det er ferdig nå.

44. Hva skal du gjøre i helgen?

- Jobbe.

45. Kan du stå på slalåm?

- Jeg kan stå på snowboard, og har jo gjort det i mange år. Slalåm derimot er nok ikke min sterkeste side akkurat..

46. Hvordan imponerer man deg?

- Hum.. Man må nok være litt morsom, og litt sær.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen?

- Den vanlige Iphone ringetonen.

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

- Haha, skal vi see.. 1. Jeg hadde blondt hår da jeg var liten. 2. Jeg har "trampstamp" av en sommerfuggel. Jeg bare sier det, får jeg noen gang en datter som i en alder av 16 ber om tattovering så er svaret NEI. 3. Jeg lærte meg å synge før jeg lærte meg å snakke, sies det i allefall! 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?

- Ingenting egentlig. Eller jo, sånn varselstegn på mailen min.

50. Er du sosial?

- Ja og nei. Jeg går litt i hi når høsten og vinteren kommer, og har da svært lite behov for å være sosial utover det jeg får på jobb liksom. Men når våren og sommeren kommer da snur det.


So there you have it ladies and gentlemen, 50 spørsmål!

Nå kan jeg ikke gjøre annet enn å ønske deg god fredag, og håpe at du kommer deg igjennom dagen ulykkesfri! XoXo

Just remember..

 • 10.02.2015, 19:49

Just another monday

 • 09.02.2015, 11:00

Ny uke, ny mandag!

Therese gjør seg klar for å reise tilbake til Tromsø, og jeg gjør meg klar for jobb. Tilbake til hverdagen med andre ord. Jeg er kansje over gjennomsnittet glad i hverdagen, men kjenner at det er trist at helgen er over og at hun nå reiser. Mandagen bringer lite spennende, kun jobb og rutiner. Men hey, livet består av flest hverdager så det er vell viktig å kunne glede seg over dem også? Lag en god frokost eller en digg middag, drikk varm kaffe, ta deg 15 minutter på sofaen, eller gå deg en tur i frisk luft. Kansje ikke spessielt eksotisk, men det er vell de små deilige hverdagstingene som får oss igjennom alle disse mandagene..

Uansett om du har gladmandag eller blåmandag så håper jeg dagen din blir fin. Og hvis ikke, så kommer det alltids en ny dag imorgen! ♥

Welcome February!

 • 08.02.2015, 11:52

Velkommen februar! Haha, dette innlegget var bare en uke forsinket... Har du det bra i februar? Denne måneden har for min del startet helt fantastisk.

Som jeg har nevnt var vi i Bodø sist helg, og åpnet februar måned med Super Bowl. Fantastisk gøy, god stemning og definitivt en SB som jeg kommer til å huske lenge. Vi feiret den på Smith´s, Bodøs nye sportsbar. Vi snakker knallfint lokale, chicken wæængs, øl og storskjerm. Det eneste som dro ned var at vi fikk ikke sett en eneste amerikansk reklame, ja jeg vet det høres helt dust ut, men reklamene er en svær del av SB sirkuset. Men, all inn all en bra måte å starte februar på!

Mandagen reiste vi hjem til Narvik, og siden har uken gått slag i slag med jobb og hverdag. Et lite lyspunkt, eller stryk lite, et STORT lyspunkt var at jeg fikk besøk på fredag! Therese kom bussende fra Tromsø, og skal være her hele helgen. Vi har jo vært megauheldig med været, selv om Ole ikke gjorde seg så veldig vanskelig i Narvik. Nevertheless, så var gårsdagen innedag. Vi handlet inn rødvin, godteri og mat, og laget hjemmelagde Hamburgere, med hjemmelaget brød, "pomfri", hele pakken. Superdigg, super hyggelig, og godt for kroppen å bare roe helt ned etter en noe hektisk uke.

Nå som Ole har forlatt oss, så tenker jeg vi skal våge oss utfor døren idag. Vi slapp unna de sterkeste vindkastene, og beholdt strømmen, men opplevde mye snø og tette byger. ingenting å klage over når man leser hvordan det står til hjemme i Lofoten. Mamma feirer blandt annet morsdagen strømløs idag, og har vært fri for strøm siden i går ettermiddag. Her krysses fingrene for at strømmen snart kommer tilbake, og at skadene er mindre enn man har forventet.

Siden kameraet også har fått hvile den siste uken, så legger jeg med noen snaps fra uken som har gått! Og så gjenstår det vell bare å si god morsdag til alle fantastiske mødre der ute, gi de en stor klem og masse ros for den fantastiske jobben de gjør! Mucho love ♥

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits