sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

OOTD

 • 29.03.2015, 16:30


#OOTD

Ha en amazing søndag!

Eggtre

 • 28.03.2015, 11:03
Haha, slik ble altså årets eggtre. Gudene må vite hvorfor det ble rødt og gult, men litt ekstra farge gjør ingenting i denne ellers blasse leiligheten. Ser forsåvidt at jeg har noen tråder som må klippes av. På ingen måte det fineste eggtreet jeg har sett, men gi oss noen påskesesonger så blir det bra!


Hjemme hos oss har vi en rolig og deilig start på lørdagen. Jeg har jobbhelg, så det gjelder å utnytte formiddagen så best det lar seg gjøre. Vi har inntatt hver sin sofa, drukket kaffe og sett reprise av Skavland. Her snakker vi Mr&Mrs 80 years old. Haha, min type utnytting av lørdagsformiddagen i allefall!

Some good news

 • 27.03.2015, 14:05

Fredagsstemningen er på plass, påsken står rett utenfor døren, og vi feirer at Bodø får tårnsenter! Det betyr at vi er et skritt nærmere Tverlandsdrømmen. Neida, joda. Det betyr i allefall at sjangsen for at vi flytter tilbake til Bodø ila et par år er stor, og det er definitivt noe vi begge kan tenke oss. Det er for nå bare et seg videre i riktig retning, men dersom alt skulle gå som vi håper på så blir det flytting til Bodø når vi er ferdige her i Narvik. Uten tvil, en god nyhet som vi kan ta med oss inn i helgen.

I tillegg til gode nyheter, så har påskeharen også vært innom! Jeg gleder meg til å lese Blod på snø, den virker nemlig som den perfekte påskeboken.Ha en fortsatt fin fredag, og god helg! ♥

I´ts beginning to look a lot like

 • 25.03.2015, 19:50

Neida, ikke jul men PÅSKE!


Jeg er en sucker for høytider og påsken er ingen unntak. Jeg har kansje startet litt tidlig, men hvem kan si nei til Solo, gule tulipaner, Kvikk Lunch og påskepynt? Jeg har til og med blåst egg som jeg har malt. Haha, foreløpig har jeg bare 6 egg. Må innrømme at det kansje ser litt fattig ut, men jeg klarer ikke å få meg selv til å blåse egg som går i søppla etterpå. Det ble i allefall en svær porsjon eggerøre og to i overkant mette mager fra de eggene som nå er ferdig malt. Siden jeg har vært så opptatt med å stappe i meg Kvikk Lunch og bæmle ned på Solo, så har det gått meg hus forbi at det idag er den Internasjonale Vaffeldagen! Så da får det bli sjokolade til kvelds, og vaffler til frokost #cleaneating #healthylifestyleHa en fortsatt fin onsdagskveld! ♥

 

planning for summer

 • 23.03.2015, 16:21

Goooooood mandag!

Jeg har brukt hele dagen min på kurs gjennom Høgskolen i Narvik. Deilig med litt avveklsing fra jobb egentlig, men utrolig hvor fort man vender seg av med å sitte på skolebenken. Det hender jo at jeg tenker tilbake og savner den frie studenthverdagen, men hvem gjør ikke det?

Ellers så driver hodet mitt 95% av tiden å tenker på hvor vi skal reise på sommerferie. Jeg har flyttet inn i feriebobblen, og nekter å komme ut. Ferie skal vi jo ha uansett, sa da må jeg vell få lov til å være inne i bobblen litt til! Jeg skal jobbe hele sommeren og tar ferien min ut i september. En hel måned med ferie!! Jeg har jo flere destinasjoner som jeg kunne tenkt meg til å reise til, men ønsker helst en plass hvor jeg kan kombinere nye opplevelser med sol, strand og varme. Jeg kom til å tenke på Cuba her om dagen og siden har jeg ikke klart å legge bort tanken om denne øyen. Flybillettene har jeg funnet fram til, samt steder hvor vi kan bo. Men jeg leser det at det er Hurricaneseason i september, og det skremmer meg litt. Mulig jeg er dårlig på å google, men jeg klarer ikke å finne ut hvordan septemberen har vært de siste årene der nede. Det jeg finner er eldre enn 2005..

Så da er det store spørsmålet; Skal vi ta sjangsen, bestille billetter og håpe på godt vær, cubansk rom og karibiske strender?

 

Saturday morning

 • 21.03.2015, 09:51

God morgen!

Jeg har gått litt i hi denne uken, og har rett å slett ikke ønsket å komme ut av feriemodus. Da det itillegg startet å sne på torsdag så hadde jeg bare lyst å pakke alle sakene mine å flytte til et annet land. Men chin up, snart er det påske!

Vi har hatt et lite illebefinnende her hjemme, vi har nemlig flyttet tven inn på soverommet. Du vet når du sitter i sofaen, begynner å bli trøtt men på samme tid har lyst til å fortsette å se på det som ruller på skjermen. Det er da jeg alltid tenker at jeg ønsker meg tv på rommet. Og siden great minds think alike, så hadde L allerede begynt å planlegge hvordan vi skulle få dette til. Utrolig deilig å bare kan ligge i sengen og ikke bry seg så veldig om man sovner av. Vi får se hvor lenge den skal få lov til å stå, men noe sier meg at den blir ikke flyttet tilbake iløpet av denne lørdagen i allefall! Så planen min for idag er å ligge i sengen og se på serier. For tiden er det The Wire som L har fått meg hektet på, skikkelig gangsterserie fra Baltimore. Lørdag, i sengen, med svart kaffe og gangsterserie er i allefall helt i min gate!


Ha en fin lørdag you pretty faces! ♥


short Travel recap

 • 17.03.2015, 14:24

Vi hadde jo sett for oss en skikkelig pensjonistferie, og det fikk vi jo forsåvidt også. Vi bodde på Playa Del Ingles, og der må man jo nesten være Honør for å komme inn. Vi snakker MYE gamle tyskere. Nesten ikke en eneste barnefamilie, og ungdommer eksisterte nesten ikke. Så dagene gikk til å leke pensjonistlivet ved bassengkanten sammen med Jo Nesbø i 25 grader. Helt perfekt spør du meg. Men det er klart, noen festkvelder ble det også. Vi fant en uteplass som spilte hiphop, og ved å regne raskt på det så har vi danset ca 10 timer i strekk de 3 dagene vi var ute. Legg på konstant Happy Hour, og du har en helaften.

Jeg blir bestandig litt deppa når jeg kommer hjem fra ferie. Hver gang har jeg bare lyst å kaste meg på neste fly til en ny plass. Heldigvis er det ikke lenge til vi reiser til Amsterdam!

Jeg har jo lovet et lite bildedryss fra ferien så here we go!

- Just give me summer all year around -

buenos días!

 • 16.03.2015, 08:46

God morgen, og god morgen fra Norge!

Vi kom hjem sendt igår kveld, og var ganske slitne etter ca 14 timer med fly og reising. Utrolig godt å komme hjem til L og senga mi. Hadde jeg kunne tatt med meg disse to så kunne jeg nok ha vært i Spania i allefall 3 måneder til uten problem.

Anniken er med meg inn til Narvik, og reiser hjem til Lofoten i ettermiddag. Vi har diverse småærender vi må få gjort idag før hun drar, hverdagen er tilbake med andre ord.

Ha en fin mandag! ♥

Granca

 • 12.03.2015, 17:03

Hola!

En liten hilsen fra Gran Canaria! Vi har ikke Internett på hotellet så blir vanskelig med oppdateringer her inne, men lover et lite bildedryss så fort jeg har muligheten til det. For nå får det bli en rask mobilpost. Vi har det helt supert her nede, solen skinner og livet er fantastisk. Til nå har vi for det meste ligget ved bassengkanten, foruten om en shoppingrunde og en fuktig bytur. Imorgen tenkte vi oss til Amadoresstranden, det skal bli så deilig med sand og saltvann!

 

Håper dere fryser hjemme i Norge ;) Mucho love! Xx

GRANCA here we go

 • 09.03.2015, 14:34

Med håp om at jeg ikke jinxer noe nå, så er vi altså på vei til Gran Canaria! Lørdags kveld klarte vi ikke lengre å ha is i magen, og bestilte biletter med SAS fra Bodø til Oslo. Det var kansje det lureste vi kunne ha gjort, for i går kveld tikket det inn melding om at Evenes - Oslo var kansellert. Nå sitter vi i allefall på Gardermoen, og hvis alt går etter planen så sitter vi på flyet til Gran Canaria litt over klokken 17.00. Ønsk oss god tur da! ♥

70´s spring

 • 07.03.2015, 14:30

God lørdag! ♥

Det er ingen tvil, 70-tallet er ikke til å komme unna denne våren Jeg har ikke helt bestemt meg hva jeg synes om å implementere slengbuksen i klesskapet mitt, men etter å ha laget et lite inspoboard så må jeg være så ærlig å si at jeg heller mer mot elsk enn hat. Haha, hvem hadde trodd. Denim, frynser, brunt, orange, blomstrete, platå, peace love and rock´n´roll kan man vell ikke hate?


Bow headband HER Wedge HER Platform heels HER Flare jeans HER Fringe bag HER Denim shirt HER

 

Black and white Friday

 • 06.03.2015, 12:00- Big white T-shirt, messy hair and coffee -

Fredagsfri i noen timer før arbeidshelgen setter igang. Ha ei fin helg! xxx

Parat vs Norwegian

 • 05.03.2015, 12:53

Ååh denne streiken får jeg snart magesår av altså. Vi reiser på mandag med Norwegian til Gran Canaria, men nå er jeg ikke like sikker på at vi kommer oss avgårde lengre. Helt sykt irriterende, siden jeg har gledet meg mye til en hel uke med sol og sommer. Har forsøkt å finne biletter fra Evenes til Oslo med SAS, men de bilettene har forsvunnet raskere enn jeg i det hele tatt kunne forestille meg, og ikke minst så er de få bilettene som er igjen helt crazy dyre. Jeg har ikke engang orket å lete frem kofferten min, for denne turen er jeg redd renner ut i sand. Æsj altså. Jeg har oppdatert VG sikkert 100 ganger de siste dagene, og lest de samme sakene minst like mange ganger. Det verste er nok at man ikke kan forutse hvor lenge streiken kommer til å pågå. Sand mellom tærne, varmegrader og feriemodus ligger flere mil lengre bort enn det skulle ha gjort.

Tankene mine akkurat nå er litt håper på det beste, forventer det verste.

 

Tulips

 • 04.03.2015, 15:55

 

- No matter how long the winter, spring is sure to follow -

Webcam

 • 03.03.2015, 11:28


Webcam Bonanza

Det som skulle bli en felles formiddag sammen, endte opp i alenetid før jobb.. Igjen. L måtte starte tidligere på jobb, og jeg sitter nok en formiddag og "venter" på at min arbeidssdag skal starte.

On another note, så starter jeg endelig å bli vandt med mitt eget korthårige speilbilde. Det som derimot ikke er helt enkelt med det korte håret er krøller. Om jeg trodde håret mitt sto alle veier da det var langt så tok jeg helt feil. En livserfaring rikere, hehe...

Nei, jeg håper virkelig din tirsdagsformiddag er litt mer spennende enn min! Ha en fin dag, mucho love fra Krøllemor! #lol

Just a thought

 • 02.03.2015, 10:37

God morgen, god mandag, og velkommen ny måned!

Vi har 7 grader i Narvik idag, og jeg håper det betyr at våren kom sammen med månedsskiftet februar-mars? Helt sikkert ikke, men det må være lov å nyte det så lenge det varer. Har du hatt en fin helg? Min helg har vært litt i lengste laget, og jeg gleder meg til å starte på jobb igjen idag. Jeg og L jobber begge turnus, og har ca 1 felles helg i måneden, og i februar hadde vi ingen. Denne helgen var heller ingen unntak, han var på jobb og jeg hadde fri. Men what can you do.. Prøver å se fremover mot Amsterdamturen vi har sammen i april!

Selv om turnusjobbing generelt kansje ikke har med seg så mange fordeler, så har denne turnusmandagen definitivt det. Jeg starter seint idag, noe som betyr at jeg nettopp har stått opp, drikker kaffe store mengder kaffe og hører på P3. Det beste jeg vet er når det spilles noe jeg ikke har hørt på en stund, og idag var det BenZel & Cashmere Cat - Just at Thought (ft. Ryn Weaver).

Cashmere Cat er jo helt fantastisk, og du har sikkert fått med deg at han blandt annet produserte en låt til visningen av Adidassamarbeidet til Kanye West som ble vist i februar. Hvor rått er ikke det?!

 

Nei, jeg får fortsette å surre rundt i leiligheten sammen med Cashmere Cat til klokken begynner å nærme seg jobb. Slow monday morning passer meg helt perfekt ♥

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits