sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

300415

 • 30.04.2015, 17:43

Holaaa!

Jeg er selfølgelig kommet meg tilbake til Narvik for mange dager siden, men har ligget litt på latsiden her inne. Litt for å motivere meg selv til en kjempe lang jobbperiode, og mest for å innstille meg tilbake til hverdagen. For utenom jobb, så går jeg mest rundt å teller dager til slutten av mai, hvor nasjonaldagen skal feires i Bodø og måneden skal avsluttes med festival.

Så imens jeg teller ned dagene så har jeg en masse bilder fra Amsterdam jeg kan se på, her kommer (tro det eller ei...) et knippe til nok engang en bildebonanza!Another day, another flight

 • 25.04.2015, 09:52

God lørdags morgen! Beste dagen i uken uten tvil!

Vi kom hjem i går kveld etter noe som føltes som en evighet av en hjemreise. Det første jeg gjorde var å sette meg ned med hele FIRE episoder av Paradise Hotell, min største guilty pleasure noen sinne. Jeg forstår ikke at folk hater det programmet, spør du meg er det god humor. Særlig de siste sesongene, etter klippingen tok helt av. Deilig å kunne legge seg på sofaen etter en lang reisedag og koble helt ut.

Men den utkoblingen varte ikke så lenge. På vei hjem fra Amsterdam valgte jeg å bestille meg billetter hjem til Lofoten, så i skrivende stund sitter jeg alene på Bodø Lufthavn og venter på flyet mitt. Jeg har bunaden min hjemme i Lofoten, så planen har hele tiden vært å få hentet den før 17.mai, og denne helgen var den eneste jeg hadde tid. I samme slengen skal jeg hente fisk, så jeg har med meg en kjøleboks. Stor blå kjøleboks, som ikke akkurat går inn i hattehyllen. Ser bare sånn halveis lur ut her jeg sitter, men trøster meg med at det blir mye sunn og god mat i fryseren til slutt!

Selv om enda mer flytid kansje ikke akkurat frister nå, så blir det kjempe deilig å komme hjem til Lofoten en tur. Været er helt upåklagelig, så jeg skal prøve å komme meg på en fjelltur også!

Ha en helt fantastisk lørdag, lots of love!

Amsterdam prt. 3

 • 23.04.2015, 09:55

I går ble en overskyet og kald dag, og det hjalp nok ikke heller på at vi begge var fyllesyke. Vi gikk ned mot Riijksmuseum og Van Gogh, men etter å ha sett hvor lange køene var ga vi opp, og dro (som de harry nordmennene vi er) på Heineken Experience. Kanskje ikke så enormt lærerikt, men helt greit tidsfordriv on a cloudy day. Idag er det fortsatt overskyet og det aner meg at det er like kaldt. Vi har uansett planlagt mye god mat, og kino ikveld, og nekter å la det dårlige været ødelegge. Vi har fortsatt ikke vært i RedLight District, så vi må skal gå oss en tur dit også. Ikke at interessen er så veldig stor, men det er jo absolutt noe å stryke av listen over hva man har sett. Så skal vi innom en Vintage butikk jeg kom over etter vi hadde vært ute å spist igår. Vi snakker en slik som bare inneholder secondhand designer vesker, og øynene mine holdt helt seriøst på å ramle ut da jeg kikket inn igjennom butikkvinduet. Tviler for at det blir gjort noen innkjøp der, men jeg bare MÅ tilbake for å se hva mer de har der inne. 

 

Good morning from Amsterdam prt.2

 • 22.04.2015, 08:40

God morgen nok engang fra Amsterdam! Jeg vet ikke hva som skjer når jeg drar på ferie, men det virker som om uansett hvor seint jeg går å legger meg så våkner jeg tidlig dagen etterpå uansett. Det positive er jo at dagen blir lengre, og hvem vil ikke ha lengre feriedager?! Uansett, Amsterdam er fantastisk og jeg vurderer å ikke dra hjem på fredag. I går hadde vi 18 grader, blå himmel og shoppingdag, og idag tenkte vi at vi skulle dra rundt på museer. Museeumsdag passer egentlig greit, for nå er det overskyet ute og det ser ikke så veldig varmt ut. Forhåpentligvis letter det utover dagen. 

Ellers er det mye god mat, alkohol og generell bra stemning. Jeg har tatt masse bilder som dukker opp her etterhvert, for now håper jeg du liker litt stemningsbilder. Ha en fin onsdag! xxGood morning Amsterdam!

 • 21.04.2015, 07:11

God tirsdags morgen fra Amsterdam!

Vi hoppet på flyet fra Evenes rundt kl 11, og i 19-tiden var vi fremme i Amsterdam. Fort og greit, og en helt fantastisk innflyvning med tusenvis av små og store vannkanaler! Helt nydelig! Jeg tok ikke et bilde av kanalene, så den tabben må jeg rette opp i på tur hjem..

Etter at vi ankom hotellet igår, som forøvrig var helt ok og supersentralt, så dro vi for å spise og drikke øl. Virker som det er mye å velge i rett utenfor hotellet, men er nok i veldig turistpreget. Jeg tror det blir bra at vi får tatt oss en skikkelig sightseeing rundt her idag, så unngår vi forhåpentligvis turistfellene. Alt blir så mye lettere når man har fått orientert seg litt! Sol og varmegrader er det også meldt!

Jeg skal legge inn litt bilder etterhvert så du får se hvordan vi har det under uken her. Hurra for internett på hotellet!

Så får du ha en kjempe fin tirsdag, det skal i allefall jeg ha, mucho love xx

Coachella Street style

 • 15.04.2015, 20:46

Coachella er en stor festival i USA som arrangeres over tre dager, og gjentas to helger etter hverandre. Det var blandt annet der Tupac dukket opp på scenen som hologram for noen år siden. Festivalen er også kjent for å gi inspirasjon til årets kommende "festivalmote", selv om den har blitt mobbet noe for de evigvarende blomsterkransene. Det blir nok ingen festival på meg i år, men jeg trøster meg med å se på de fantastiske bildene tatt av Melodie Jeng for Style.com, og gleder meg over at det snart er sommer.

Enjoy! ♥


It´s monday

 • 13.04.2015, 10:52

God mandag!

Jeg har nærmest hatt meg en liten sosialemedier pause i helgen. Planen min var egentlig å dra en tur hjem til Lofoten, men det ble rett og slett for dårlig tid til det. Mamma driver å flytter inn i helt nytt hus, og Anniken feiret bursdag, så jeg skulle absolutt heller ha vært hjemme enn her. Haha, må innrømme så mye som at det har vært endel surmuling i helgen. MEN, heldigvis for ny uke, og nye muligheter!

Jeg har mye jobb denne uken, i tillegg til jobbing i helgen. Så innimellom må jeg se om jeg ikke får pakket til Amsterdam. Vi har sjekket Yr nå i sikkert 7 dager i strekk, og for tiden har de 17 grader der nede. Desverre ser det ikke ut som det holder seg til vi kommer, men det blir uansett 10 grader varmere enn vi har det her. Og vi krysser fingrene for sol i samme slengen!

Nå skal jeg i allefall fortsette å surre rundt i leiligheten i joggings, mens jeg drikker kaffe og gjør meg klar for seinvakt. Ha en kjempe fin mandag, mucho love!


Spring

 • 09.04.2015, 12:20

Spring is hereSkulle tro vi var stuck i en evig januar måned. I går hadde vi asfaltveier, og tankene mine var begynt å surre rundt at jeg ønsket meg sykkel. Jeg er overbevist om at det er nettopp denne tanken som nå har jinxet hele våren, og det er derfor det laver ned idag. Den Amsterdamturen kunne ikke kommet kjappere..

Back to reality

 • 07.04.2015, 20:10

Tilbake i Narvik og tilbake til hverdagen. Den bypåske helgen som jeg hadde gledet meg lenge til forsvant fortere enn jeg kunne forestille meg. Vi har blandt annet vært på påskemiddag der det ble servert lam som hadde stått å godgjort seg i ovnen i 7 timer, NAM, i tillegg til hjemmelaget sjokolade! Helt amazing. Jeg har også fått vært på overnattingsbesøk hos verdens fineste Sivert, og jeg har hatt tid til mye godteri og påskekos. Superdeilig, og jeg skulle gjerne ha hatt noen dager til med ferie. Men vi satser på at vi skal tilbake allerede til 17-mai feiringen.

Selv om det ikke akkurat er stormende jubel for å være tilbake i Narvik, så møtte det meg en liten overraskelse da jeg kom inn døra her hjemme. Eggtreet mitt har nemlig fått blader. Eggene skal få henge til imorgen, men så må jeg nesten rydde bort påsken for i år. Men treet skal definitivt få stå en stund til, skikkelig gøy med tidlig vår i stuen!

Påskeferie

 • 04.04.2015, 08:31

God morgen, og god morgen fra Bodø!

Den stille uke har vært mer kjip enn den har vært gøy. Jeg har vært syk, og selv om det gikk fort over så hangler jeg enda. Takk gud for at L holdte seg frisk for da gikk ikke påsken helt i vasken! Vi kjørte til Bodø igår ettermiddag og skal være her i helgen. Vi er invitert i stor påskemiddag ikveld, noe som jeg gleder meg skikkelig til. Så må vi selfølgelig innom for en liten tanteklem og avlevering sv påskeegg. Jeg vet egentlig ikke hva man putter i påskeegget til en snaaart 2åring, men det ble i allefall en liten bil og et lite fly, toppet med rosiner, haha. Mulig jeg må forske litt mer på hva som kan legges i.

 

Jeg skal i allefall starte med å dra tidenes trøtteste tryne opp av sengen og få startet denne bra lørdagen med en kopp kaffe. Noe jeg ikke har drukket siden tirsdag! Rart at noe som man drikker hver dag får man fullstendig avsmak på når man er syk.

 

Uansett! Håper du får en like fin lørdag, masse påskelove!

 

Påskesyk

 • 01.04.2015, 18:03

Jeg skal slutte å glede meg til påske. I fjor fikk jeg tidenes kink i nakken, og i år har jeg fått omgangssyken. Yeeeij..

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits