sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Husk å gi

 • 14.05.2015, 10:27

En liten påminnelse her vi sitter å har fridag på en torsdag. Send NEPAL til 2272, og gi 250 kr til de som virkelig trenger det. Be kind, og ha en kjempe fin Kristi Himmelfartsdag! ♥Getting ready

 • 11.05.2015, 18:41

for 17.mai! Sølvet er pusset, og bunadsskjorten henger på tørk. Nå kan bare nasjonaldagen komme!


King Kunta

 • 04.05.2015, 13:00

God mandag! Ny uke, nye muligheter.. U know the drill..!

Jeg har hatt en crush på Kendrick Lamar siden jeg hørte på platen Good Kid, M.A.D City, og når ruller King Kunta på radioen flere ganger om dagen til stor fornøyelse! Videoen er i ekte Compton stil, og får meg til å ha lyst til å plage naboene med høy lyd og kråkesang.

Dersom du ikke har sett den, ENJOY, og ha en digg start på uken!

 

Sunday boyfriend funday

 • 03.05.2015, 16:00

Another day, another dollar. Jeg dro meg selv ut av sengen imorgest for å komme meg jobb. Søndagsjobbing er ikke alltid like enkelt å motivere seg til, i allefall ikke når man helst vil sitte hjemme i sofaen med pysjen på. Søndager er jo laget for å gå rundt i koseklær! Siden å droppe jobb ikke er et alternativ, og trange klær er like uaktuelt, så er Boyfriend jeansene det perfekte søndagsalternativet for meg. Dette er bukser som skal være oversized, og egentlig tilhøre kjæresten din. Med andre ord, perfekt for en lat søndag når man må ut av døren. Jeg tror jeg holder meg unna klesskapet til L, men disse buksene finner man i stort sett alt av kjedebutikker.


Boyfriends on a budget 1. HER 2. HER 3. HER

Jeg elsker de som klarer å kombinere dem til høye hæler, det ser helt fantastisk ut!

Nå som jobbsøndagen er i boks, og jeg har kommet meg hjem i sofaen, så er joggisen kommet på igjen. I bunn og grunn er det vell ingenting som kan måle seg med den. Ha en fin søndag, både med og uten klær! Mucho LOVE!

Sandals for summer

 • 02.05.2015, 15:01

I fjor klikket det for oss Nordmenn, og vi begynte å gå rundt i sandaler. Jeg forbinder sandaler med noe mamma har kledd på føttene hvis hun skal gå ut med søppla, så det sier jo kansje sitt. Men etter sist sommer så begynte det å helle mer mot elsk enn hat, og i år sitter jeg faktisk å ser på sandaler til varmere dager. Jeg har tenkt litt på å investere i Birkenstocks, men da vi var i Amsterdam kjente jeg på de og tenkte at de føltes innmari harde ut på foten! En del av meg så for meg å kjøpe dem for å bruke dem i sommer, for så å bruke de på jobb utover høsten. De skal jo være kjempe gode og ergonomiske, og det er absolutt noe jeg har behov for som går rundt 7 timer på murgulv.. Jeg har bestemt meg for å tenke litt mer på det, til neste år er de sikkert satt i samme bås med Michael kors vesker. Men for i år så har gode gamle Nelly i allefall mange alternativer, i tillegg til Birkenstocks, så det ble ikke verre en et par i Rosègull som havnet i handlekurven min. Så får vi se om de blir godt brukt, og at det kansje blir kjøpt et par Birkenstocks utover sommeren!

Birkenstocks 1: HER Birkenstocks 2: HER Nelly: HER

Hvor mange ganger er det mulig å si Birkenstocks iløpet av et kort blogginnlegg.... Dersom man ikke har lyst til å kaste seg helt på bølgen har de også mange fine "strappy" sandaler som også er super fint på brune føtter!


 

May

 • 01.05.2015, 12:56Ny måned, og sommeren sees i enden av tunnelen. I god 1.mai stil så skal jeg jobbe ikveld. 

Så, Gratulerer med dagen, og ha en AMAZING fredag!

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits