sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

King Kunta

 • 04.05.2015, 13:00

God mandag! Ny uke, nye muligheter.. U know the drill..!

Jeg har hatt en crush på Kendrick Lamar siden jeg hørte på platen Good Kid, M.A.D City, og når ruller King Kunta på radioen flere ganger om dagen til stor fornøyelse! Videoen er i ekte Compton stil, og får meg til å ha lyst til å plage naboene med høy lyd og kråkesang.

Dersom du ikke har sett den, ENJOY, og ha en digg start på uken!

 

Just a thought

 • 02.03.2015, 10:37

God morgen, god mandag, og velkommen ny måned!

Vi har 7 grader i Narvik idag, og jeg håper det betyr at våren kom sammen med månedsskiftet februar-mars? Helt sikkert ikke, men det må være lov å nyte det så lenge det varer. Har du hatt en fin helg? Min helg har vært litt i lengste laget, og jeg gleder meg til å starte på jobb igjen idag. Jeg og L jobber begge turnus, og har ca 1 felles helg i måneden, og i februar hadde vi ingen. Denne helgen var heller ingen unntak, han var på jobb og jeg hadde fri. Men what can you do.. Prøver å se fremover mot Amsterdamturen vi har sammen i april!

Selv om turnusjobbing generelt kansje ikke har med seg så mange fordeler, så har denne turnusmandagen definitivt det. Jeg starter seint idag, noe som betyr at jeg nettopp har stått opp, drikker kaffe store mengder kaffe og hører på P3. Det beste jeg vet er når det spilles noe jeg ikke har hørt på en stund, og idag var det BenZel & Cashmere Cat - Just at Thought (ft. Ryn Weaver).

Cashmere Cat er jo helt fantastisk, og du har sikkert fått med deg at han blandt annet produserte en låt til visningen av Adidassamarbeidet til Kanye West som ble vist i februar. Hvor rått er ikke det?!

 

Nei, jeg får fortsette å surre rundt i leiligheten sammen med Cashmere Cat til klokken begynner å nærme seg jobb. Slow monday morning passer meg helt perfekt ♥

"one more time.."

 • 11.02.2015, 19:00

....is always a lie. Disse sangene har stått på repeat siden starten av januar, og noe sier meg at det kommer til å fortsette ut også denne måneden.

New week

 • 12.01.2015, 10:22

Litt treg start på mandagen da jeg fortsatt har langhelg. Men ingen grunn til å klage! Jeg har nok av ting som jeg kan sette fingrene i hjemme. Leiligheten trenger blandt annet en liten shining, og så har jeg så lyst på hjemmelaget brød, så jeg må nok hive meg i brødbakingen. Jeg har ikke bakt brød i hele høst, og det har egentlig vært et lite savn. Har vært på jakt etter brødformer i en evighet, men alle jeg har funnet er så små. Men nå gidder jeg ikke lete lengre, så det får bli små brød. Hah!

Ute er det iskaldt, temperaturen ligger faktisk på 12 minus grader! Må også innrømme at motivasjonen falt noen hakk da jeg googlet når solen dukker opp i Narvik. Hjemme i Lofoten har de allerede startet å se solen, men her må jeg vente til litt ut i februar. Noe sier meg at det har med fjellene som ligger rundt byen å gjøre. Tror til og med Tromsø ser solen før oss! Trøsten er uansett at den kommer når den kommer, heldigvis. 6.februar baby!

Dette ble et skikkelig mandagsinnlegg så jeg legger med en sang som surrer oppe i hodet mitt for tiden. Den går mye på radio for tiden, så du har sikkert hørt den før. Og hvis ikke, enjoy, og ha en amazing mandag! ♥

 

 

Desemberbarn

 • 22.12.2014, 08:00

 UNITED STATE OF POP 2014

 • 08.12.2014, 14:49

Jeg elsker DJ Earworm, selv om det blir til at det er en gang i året jeg hører på musikken hans. Han masher sammen de største hitsene gjennom året til en stor fantastisk mashup. Jeg tror ikke jeg har evne engang til å forstå hvor mye arbeid man må legge ned for å få til et slikt resultat. Her er iallefall videoen for 2014, og som en ekstra bonus så er Am I Wrong også med!

Hvis du vil høre mer av DJ Earworm så finner du tidligere mashups (2009 Blame it on the pop, er min favoritt) på Youtube, enjoy! ♥

 

 

Spotify Juleliste

 • 04.12.2014, 14:00

Det skal altså ikke stå på at julestemningen ikke er tilstede, for den har virkelig kommet for fullt. Håper bare den klarer å holde seg der hele desember! Stemningen forsvinner liksom mer, og mer etterhvert som man blir voksen, noe jeg selfølgelig synes er kjempe trist. Hvorfor er det slik egentlig? Jeg har i allefall funnet ut at hvis jeg har noe "jule-relatert" å drive med i desemberdagene så kommer julestemningen snikende før du vet ordet av det. Spessielt om du kombinerer det hele med mandariner, pepperkaker og julemusikk. Og apropos julemusikk, så har jeg laget en juleliste til Spotify! Så hvis du liker den er det bare å følge, den fylles stadig opp utover desember kjenner jeg meg selv rett.

 

Jeg tar meg selv i å sette på amerikansk storband før den litt mer rolige, kansje typiske norske julemusikken. Så med andre ord så er det en god blanding av julemusikk. Har du en favoritt julelåt som ikke ligger på listen? Legg den gjerne igjen i kommentarfeltet, the more the merrier! ♥

 

What would Beyonce do?

 • 27.11.2014, 11:58

"Wave your hands side to side, put it in the air"

Jeg tar tilbake alt jeg tenkte da jeg hørte 7/11 første gang. Videoen er fantastisk enkel og kul! Bey ♥

 

 

A new oldie

 • 24.11.2014, 21:45

 

"Suga suga how u get so fly?" Haha, den låta her har blitt spilt utallige ganger opp igjennom årene, og før helgen fant jeg en Jerry Folk Remix som jeg har blitt helt hekta på. 

___________________________________________________________________________________________________________


Håper dere alle har hatt en bra start på uken! ♥

Høstens repeat, musikk

 • 06.11.2014, 18:00

Jeg er sikkert ikke alene om at når jeg finner en låt som jeg liker, og så spiller jeg den låta så mange ganger at jeg aldri vil høre den igjen. Til stor frustrasjon for mange vil jeg tro. Her er noe av det som har gått, og som enda går repeat hos meg. Når det er høst går jeg inn i en rolig musikkperiode, det har sikkert sammenheng med mørketid og dårlig utevær.

Noe har du kansje hørt før, og noe er kansje nytt. Dersom du har musikktips til meg er det bare å legge igjen i kommentarfeltet! Jeg er hører på det meste av musikk, så alt av musikktips tas godt imot.

Symbols

 • 03.11.2014, 11:00

God morgen! Mandag betyr ny uke (..No shit Sherlock), og selv om det ikke nødvendigvis er min favoritt dag så er det deilig med en ny start.

I går slapp en god venn av meg, Thomas Nellson Nilsen, sin nye musikkvideo på Naust Digital, og denne her bør dere både se og høre. Utrolig fin video i lofotnatur, og en deilig låt som jeg lover deg vil gjøre mandagen din 100 ganger bedre.

 

 

This video is based on a true story: Lofotstormen
The sea can be petulant and dangerous. Especially in the old days, when the fishermen used open wooden boats. In Lofoten, Norway, one will find several monuments in memory of those who drowned.

February 11th, 1849:
It was a dark winter night in the seas off the Lofoten peninsula, when local fishermen were caught off guard by a sudden weather change. A northwesterly storm took with it 500 men to their wet graves. Several lost a husband, a father, a son, a daughter, a brother and a friend.

Låten finner du også på ITunes og Spotify! Hvis du har lyst til å høre mer fra Thomas kan du sjekke ut facebookpagen hans, https://www.facebook.com/ThomasNellsonOfficial

I samme slengen kan du jo sjekke ut https://www.facebook.com/naustdigital og legge igjen en like!Så, hva synes du? Ble ikke mandagen noen hakk bedre nå?

 

 

 

Aliens

 • 28.10.2014, 14:58

Jeg er helt radionerd og er glad i å høre på radio. Spessielt om morgenen! I den siste tiden har Aliens (her er jeg) surret og jeg elsker hvordan teksten er både på norsk og på engelsk. Låta er skrevet og synges av Ina Wroldsen som tidligere er kjent fra Ask Embla, som nå har gått solo.

 

 

Den havnet rett i spotifylista mi i allefall! ♥

Ane Brun - Halo

 • 15.10.2014, 13:00

Så Ane Brun sin performance av Halo på tv for en liten stund tilbake. Likte den ikke i det hele tatt, men da den dukket opp i en spotifyliste jeg følger ble jeg helt hekta. Jeg er slik at når jeg finner en låt jeg liker så går den på repeat helt til jeg blir så lei at jeg nesten river av meg håret. Låta er nok for di fleste kjent gjennom Beyoncé sin orginalversjon, som også er utrolig fin. Mulig jeg begynner å bli gammel, for nå synes jeg Ane Bruns versjon er mye finere! 

 

 

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits