sofiegrav

sofiegrav

| Sofie Olea Grav Hartvigsen|

Back to reality

 • 07.04.2015, 20:10

Tilbake i Narvik og tilbake til hverdagen. Den bypåske helgen som jeg hadde gledet meg lenge til forsvant fortere enn jeg kunne forestille meg. Vi har blandt annet vært på påskemiddag der det ble servert lam som hadde stått å godgjort seg i ovnen i 7 timer, NAM, i tillegg til hjemmelaget sjokolade! Helt amazing. Jeg har også fått vært på overnattingsbesøk hos verdens fineste Sivert, og jeg har hatt tid til mye godteri og påskekos. Superdeilig, og jeg skulle gjerne ha hatt noen dager til med ferie. Men vi satser på at vi skal tilbake allerede til 17-mai feiringen.

Selv om det ikke akkurat er stormende jubel for å være tilbake i Narvik, så møtte det meg en liten overraskelse da jeg kom inn døra her hjemme. Eggtreet mitt har nemlig fått blader. Eggene skal få henge til imorgen, men så må jeg nesten rydde bort påsken for i år. Men treet skal definitivt få stå en stund til, skikkelig gøy med tidlig vår i stuen!

Påskeferie

 • 04.04.2015, 08:31

God morgen, og god morgen fra Bodø!

Den stille uke har vært mer kjip enn den har vært gøy. Jeg har vært syk, og selv om det gikk fort over så hangler jeg enda. Takk gud for at L holdte seg frisk for da gikk ikke påsken helt i vasken! Vi kjørte til Bodø igår ettermiddag og skal være her i helgen. Vi er invitert i stor påskemiddag ikveld, noe som jeg gleder meg skikkelig til. Så må vi selfølgelig innom for en liten tanteklem og avlevering sv påskeegg. Jeg vet egentlig ikke hva man putter i påskeegget til en snaaart 2åring, men det ble i allefall en liten bil og et lite fly, toppet med rosiner, haha. Mulig jeg må forske litt mer på hva som kan legges i.

 

Jeg skal i allefall starte med å dra tidenes trøtteste tryne opp av sengen og få startet denne bra lørdagen med en kopp kaffe. Noe jeg ikke har drukket siden tirsdag! Rart at noe som man drikker hver dag får man fullstendig avsmak på når man er syk.

 

Uansett! Håper du får en like fin lørdag, masse påskelove!

 

Påskesyk

 • 01.04.2015, 18:03

Jeg skal slutte å glede meg til påske. I fjor fikk jeg tidenes kink i nakken, og i år har jeg fått omgangssyken. Yeeeij..

OOTD

 • 29.03.2015, 16:30


#OOTD

Ha en amazing søndag!

Eggtre

 • 28.03.2015, 11:03
Haha, slik ble altså årets eggtre. Gudene må vite hvorfor det ble rødt og gult, men litt ekstra farge gjør ingenting i denne ellers blasse leiligheten. Ser forsåvidt at jeg har noen tråder som må klippes av. På ingen måte det fineste eggtreet jeg har sett, men gi oss noen påskesesonger så blir det bra!


Hjemme hos oss har vi en rolig og deilig start på lørdagen. Jeg har jobbhelg, så det gjelder å utnytte formiddagen så best det lar seg gjøre. Vi har inntatt hver sin sofa, drukket kaffe og sett reprise av Skavland. Her snakker vi Mr&Mrs 80 years old. Haha, min type utnytting av lørdagsformiddagen i allefall!

Some good news

 • 27.03.2015, 14:05

Fredagsstemningen er på plass, påsken står rett utenfor døren, og vi feirer at Bodø får tårnsenter! Det betyr at vi er et skritt nærmere Tverlandsdrømmen. Neida, joda. Det betyr i allefall at sjangsen for at vi flytter tilbake til Bodø ila et par år er stor, og det er definitivt noe vi begge kan tenke oss. Det er for nå bare et seg videre i riktig retning, men dersom alt skulle gå som vi håper på så blir det flytting til Bodø når vi er ferdige her i Narvik. Uten tvil, en god nyhet som vi kan ta med oss inn i helgen.

I tillegg til gode nyheter, så har påskeharen også vært innom! Jeg gleder meg til å lese Blod på snø, den virker nemlig som den perfekte påskeboken.Ha en fortsatt fin fredag, og god helg! ♥

 • 24, Lofoten/Narvik ♥ Jeg startet denne bloggen i et behov for et nytt og noe mer kreativt utløp. Her vil du kunne lese om ting som interesserer, engasjerer og inspirerer meg, og forhåpentligvis andre. Legg gjerne igjen en kommentar, eller send meg en mail dersom det er noe du lurer på: Sofiegrav@live.no

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits